Haber

AK Parti ve MHP Çal modelini örnek gösterdi

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Çal modelinin siyasette örnek olduğunu belirtti.

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, MHP Çal İlçe Başkanı Ali Çiftçi, AK Parti Çal İlçe Başkanı Alper Çağatay Halatçı ve Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Honaz’ın Cumhur İttifakı adayı MHP’li Ali Semerci, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ü ziyaret etti. AK Parti ve MHP’nin ilçe başkanları, ilçede birlik ve beraberlik içinde çalışarak 31 Mart yerel seçimlerini kazanacaklarını, kamuoyundaki teveccühün de buna paralel olduğunu belirtti.

Adaylara seçim sürecinde başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Güngör, “Cumhur İttifakı’nın Çal adayına ve Honaz adayına başarılar diliyorum. Çal modeli herkese, hepimize örnek olmalı. Çal’ımız” dedi. Yeni dönem Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayımız Fethi Akcan, siyasi görüşü ne olursa olsun her toplumun destekçisidir. “Toplumun her kesiminden oy almayı başarıyor. Siyasette Çal modeli güven veriyor. Honazlı hemşerilerimizin Ali Semerci kardeşimize gereken iyiliği göstereceğine inanıyoruz” dedi.

MHP İl Lideri Yılmaz, Cumhur İttifakı’nın 6 yıl önce kurulduğunu hatırlatarak, “Cumhurbaşkanımız Fethi Akcan, 10 yıl önce Çal’ın gönlünde ittifak kurarak seçimi kazandı. 2019’da bir kez daha seçimi kazanarak aday oldu. Üçüncü kez Çal ittifakı yine “Başarılı olacak. Siyasette Çal modeline övgüler var. Honaz’da da başarılı olmak için çok çalışacağız” dedi. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu