Haber

Arda Güler: İnşallah şampiyon oluruz

Fenerbahçe’nin genç yıldız adayı Arda Güler, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan ‘Günün Röportajı’ programına konuk oldu.

“İnşallah şampiyon oluruz”

Son ana kadar mücadele edeceklerini belirten genç yıldız adayı, şunları söyledi:

“Öncelikle tüm taraftarlarımızı, herkesi tebrik etmek istiyorum. Sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar dilerim. 2 gün sonra maçımız var. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Böyle bir ortamda bulunmak benim için çok büyük bir deneyim ve deneyim. Ligde 6 maçımız var. Maç maç bakmak ve her iki kulvarda da elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Her iki amaç için de hazırız. Eminiz ki her maçı kazanırsak hem ligi hem de kupayı kazanacağız. Rakiplerimiz puan kaybedecek. 6 üzerinden 6 yaparsak inşallah şampiyon oluruz. Son dakikalarda gelen goller bizi çok sevindiriyor ama buna da alışmamalıyız ki taraftarımız maçı rahat izlesin, biz de rahat oynayalım. Bire birde bu bizim ne kadar güçlü bir grup olduğumuzu gösteriyor. Hepimizin harika bir karakter gösterdiğimizi gösteriyor. Bunun için de mutluyuz. Gol sonrası sevinç özetliyor. Ne kadar inandığımızı gösteriyor. Son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah şampiyon oluruz.”

“Takımdaki herkesle aram iyi”

Arda Güler, kendisine destek verenlere teşekkür ederek şu açıklamayı yaptı:

“Destek her oyuncu için değerli ama bu durum özellikle ben olmak üzere genç oyunculara çok fazla özgüven veriyor. Herkes tarafından seviliyorum, ön yargılı ve tarafsızım. Bunun için herkese tekrar teşekkür ediyorum. Ayrılmamak için elimden geleni yapıyorum. Bu destekçiler karşılıksız, ben de bunu yapmaya devam edeceğim.” “Takımdaki herkesle aram çok iyi. Hepsi bana çok yardımcı oluyor. İlk yılım, ilk defa bir şeyler yaşıyorum. Abi, arkadaş, abla gibi davranıyorlar. Benim kimseyle bir sorunum yok. Herkes çok çalışmam gerektiğini söylüyor, karakterim çok iyi ve böyle devam edeyim diyorlar, ‘Kimseyi dinleme, herkes sana bir şey söyleyecek, nasılsan öyle devam et’ gibi tavsiyeler veriyorlar. ‘ kadar devam ediyorum.”

“Baskı hissetmiyorum”

Üzerinde baskı hissetmediğini söyleyen 18 yaşındaki oyuncu, şunları söyledi:

“Ekstra fitness yapıyorum”

Fazladan çalıştığını belirten yetenekli isim şu ifadeleri kullandı:

“Takım antrenmanlarından önce kondisyon çalışmaları yapıyoruz. Ekstra kondisyon da yapıyorum. Antrenmanlardan sonra topla da çalışıyorum. Şut, frikik. Çok değerli. Fırsat buldukça hazır olmalıyız. Her zaman hazır olmalıyız. Çalıştıkça gol atacağıma inanıyorum. Alex’i küçüklüğümden beri çok izlerim. “Mesut abiyi çok izledim. Şimdi Odegaard ve De Bruyne’i çok izliyorum. Onlar çok üst düzey oyuncular. Futbol izlemek ve futbol hakkında sohbet etmek de çok keyifli. Dünya futbolunu takip ederim. Çağdaş futboldaki yeniliklere de ayak uydurmamız gerekiyor. O yüzden izliyorum.” Kıymetli. Yaptığım her hareket minikler tarafından örnek alınacak sanırım. O yüzden çok daha dikkatli olmam gerekiyor. Küçükken birilerini örnek alırdım. Şimdi beni örnek alırlarsa çok sevinirim, umarım onlar da hayallerini gerçekleştirebilirler.”

“Her maça final gözüyle bakıyoruz”

Tüm maçlarının final olduğunu söyleyen Arda, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Az önce dediğim gibi baskı hissetmiyorum. Bunu baskıyla değil, memnuniyetle ve keyifle yapmalıyız. Bunu baskıdan mutluluğa çevirmeye çalışıyorum. Ligde son 6 maçımız var. Çünkü maça böyle bakıyoruz, bazen son dakika golleri geliyor. İnanıyoruz, inşallah hedefe ulaşacağız. Beşiktaş maçı bizim için zor bir maçtı. O mağlubiyet üzücüydü ama sonrasında büyük bir grup olarak tepki vermek zorunda kaldık ve son oynadığımız maçlar bunun göstergesi. Kadroda inanç çok konuşuluyor. Her şeyden önce inanmalıyız. Taraftarımızın da desteğiyle bu inanca inanmalıyız.” “Devam edersek başaracağımıza inanıyoruz. İnanırsak ve inancımızı sahada gösterirsek bence en kilit nokta bu. Başakşehir maçı hak edilmiş bir galibiyetti ve sonrasında herkes çok mutluydu. Son dakika golüyle mutluluğumuz katlandı.”

“Bugüne kadar attığım en değerli gol Dinamo Kiev maçında attığım goldü”

Arda Güler son olarak şunları söyledi:

“Bugüne kadar attığım en değerli gol Dinamo Kiev maçında attığım goldü. O gün küme lideriydik. Miha Zajc’ın Karagümrük’e attığı gol takım içinde çok değerli ve anlamlıydı.”

“Taraftarımız sonuna kadar bize inanmaya devam etsin. Biz inanıyoruz ve yapabileceğimizi biliyoruz. Onların da inancını hissediyoruz. Biz sadece bu temel üzerinde devam etmelerini istiyoruz. Onların altyapısı ile daha iyi bir takım oluyoruz. genç kardeşlerim durmadan çalışmaya devam ediyor.Hayatta bazen zor zamanlar oluyor.Hayallerine olan inançlarını yitirebilirler ama çok çalışmaya devam ederlerse o günler herkesin başına gelecek.”

cekerekajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu