Haber

Crucible’ın Tarzanları rakip tanımıyor

MANİSA (İGFA) –FIBA Avrupa Kupası E Grubu ikinci maçında Sepetli Tarzanlar, Manisa’da İsveç temsilcisi Norrköping Dolphins’i konuk etti.

Karşılaşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Valisi Enver Ünlü, MHP Manisa İl Lideri Cüneyt Tosuner, İdeal Ocakları Manisa İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Manisa BBSK Lideri Bora Çaylan, Manisa Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret Borsası Lideri Sadık katıldı. Özkasap ve protokol. üyeleri takip etti. Turnuvaya hızlı başlayan Manisa BBSK, sezona 10-0’lık seriyle iyi bir başlangıç ​​yaptı. İlk periyot yeşil-beyazlı ekibin 27-10 üstünlüğüyle geçildi.

Basketli Tarzanlar ilk yarıyı 41-23 önde kapattı. Maç boyunca rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Manisa BBSK, 79-52’lik skorla galip gelerek grubunda 2 üzerinden 2’ye yükseldi. Yeşil-beyazlı takımın tüm oyuncuları mola alarak skora katkı sağladı.

KIRMIZI-BEYAZ GÖRSEL FESTİVALİNDEN GURUR DUYUYORUZ

Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl kutlamalarına denk gelen karşılaşmada saha içinde ve dışında çok anlamlı bir sahne yaşandı. Ay yıldızlı bayrağımızla maç boyunca salonda şenlik havası yaşandı.

Ryan Luther 18 sayı ve 10 ribauntla double-double yaparak iyi bir maç çıkardı. Yeşil-beyazlı takımın 10 sayıyla çift haneli sayılara ulaşan diğer oyuncuları Daron Fatts Russell ve Berkay Sinirlioğlu oldu. Maçı Dorukhan Engindeniz 9, Emanuel Terry 8, Pako Cruz ve Ayberk Olmaz 6’şar, Tolga Kaan Bir 5, Kaan Sarıaslan 3, James Anderson ve Mustafa Baki Görür ise 2’şer puanla tamamladı.

aydincikhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu