Haber

Duygu Özaslan, Kaybolan Babasının Yıllar Önce Çektiği Videoyu İzledikten Sonra Gözyaşlarıyla Bizi Mahvetti

YouTube’un gerçek anlamda ‘YouTube’ olduğu zamanları hatırlayanlar Duygu Özaslan’ın ne kadar büyük bir influencer olduğunu bilir. Ailesiyle birlikte yaşadığı evdeki küçük odasında fotoğraf çekerek fenomen haline gelen Özaslan, Kasım 2023 fotoğrafında babasını da dahil ettiği anları izlerken gözyaşlarına boğuldu. Kaybettiği babasının desteğini bir kez daha hisseden Özaslan’ın gözyaşları izleyen herkesi ağlattı.

Sosyal medya camiasına aşina iseniz Duygu Özaslan’ı hepiniz tanıyorsunuzdur. Şu anda 2 milyon takipçiye sahip olan His, bir zamanlar dönemin en tanınmış isimlerinden biriydi.

Psikolojik açıdan berbat bir süreçten geçerken aldığı kilolardan evliliğine kadar pek çok ayrıntıyla gündeme gelen ve dergide konuşulan Özaslan’ı artık eski gücüne kavuştu. Konuşmalarından her noktada eleştirilen, aslında bir süredir böyle tepkiler almadı …

“Neden almadı?” diye sorarsanız hatırlamayanlar için tekrar söyleyelim; YouTube’un “prime period” diyebileceğimiz bir dönemde kamerasını açtı.

Hatta üniversitede dil eğitimi alan Özaslan, yepyeni bir kariyer hedefi doğrultusunda okulu bıraktığını bile anlattı. Peki ‘nasıl bu kadar ünlü oldu?’ Derseniz o dönemin şartlarını nasıl kullanacağını çok iyi biliyordu. O dönemde YouTube’un en popüler içeriklerinden biri makyaj videolarıydı. Özaslan’ı şimdiki gibi ‘influencer’ değil, makyaj vlogger’ıydı. Doğal olarak geniş bir izleyici kitlesi kazandı. Hatta Türkiye’de ilk global marka iş birliğine imza atan isim oldu.

Buraya gelmek kolay mıydı bilmiyorum. Nitekim düzenli içerikler üretti ve içerikleri taleplere göre şekillendi.

En büyük avantajlarından biri o dönemde şimdiki kadar blogger, fenomen veya influencer adayının olmamasıydı. Aslında YouTube’da izlediğimiz belli isimler vardı. His, yabancı dilinin avantajıyla yabancı vloggerların neler yaptığını takip edip adapte edebildi. Dezavantajlarından biri de her şeyi gözlerinin önünde deneyimlemesiydi. Aile ilişkilerine, arkadaşlık ilgilerine, aşk hayatına kadar pek çok şeyi sosyal medyada anlatmak zorunda kaldı.

Yaşadığı tüm korkunç olayları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Onun, 2021 yılının Mayıs ayında babası Ayhan Özaslan’ı kaybettiğini duyurdu.

Ani kalp krizi nedeniyle babasını kaybettiğini açıklayan Özaslan, o dönemde bile inanılmaz eleştiriler aldı.

3 gün önce yayınladığı “Bu Işıltılı Hayatı Ben Seçtim” başlıklı Kasım 2023 görselinin bir bölümünde babasının çektiği eski bir fotoğrafı izledi.

Bu videoda Özaslan’ın babası, YouTube’a ilk başladığında çektiği ilk görüntüyü ve süreci anlattı. Işığı sevmediği için Sirkeci’den ışık almaya gittiğini ve Duygu’ya ne kadar değer verdiğini anlattı.

Sosyal medyadan para kazanmanın bu kadar bilinmediği bir dönemde ailesinin, özellikle de babasının Özaslan’a ne kadar destek olduğu, çektikleri videolardan bile belliydi.

Hatta Duygu Özaslan’ın babasının kendisine makyaj yaptığı görüntü bile vardı.

Babasını görünce gözleri yaşlarla dolan, sözlerini duyunca daha fazla dayanamayan Özaslan, “Kızımla gurur duyuyorum” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Tabii Özaslan’la birlikte izleyen herkes ne kadar etkilendiğini yorumlarda dile getirdi.

Duygu Özaslan’ın babasının sözlerinden duygulandığı o anlar:

Videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz:

ilkadimajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu