Haber

Gülben Ergen, Sipariş Verdiği Otelin Piyanosunu Çalan Kuryeye Yaptığı Jestle Kalpleri Isıttı

Sipariş aldığı otelde piyanonun başında oturan Muharrem Can İncir, kısa sürede sosyal medyanın gündemi oldu. Seyircileri büyüleyen genç, piyano çalmayı kendi çabalarıyla öğrendiğini söyledi. Büyük beğeni toplayan İncir’e şarkıcı Gülben Ergen’den yürek burkan bir jest geldi.

Detayları görelim…

Moto kurye olan Muharrem Can İncir, sipariş almak için gittiği otelde piyanonun başına oturdu. Mozart’ın ‘Türk Marşı’ bestesini adeta resital verir gibi çalan genç ismin bu anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Piyano çalmak istemesinin ardından çekilen o görüntü sosyal medyayı salladı. Kısa sürede trendlerdeki görüntü kulaklarımızın pasını sildi.

Genç kuryenin sevilen performansını buradan izleyebilirsiniz ??

Piyano performansı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan Muharrem Can İncir, gazetecilerle de sohbet etti.

“Şu anda bir dijital piyanom var. Kasımpaşa’da çalışıyorum. Beyoğlu’ndaki otele paket almaya gittiğimde piyanoyu gördüm. ‘Oynayabilir miyim?’ Dedim. Piyanoyu görünce çalmak istedim, çalmak içimden geldi. Ben isteyince izin verdiler.

Yeteneğiyle herkesin gönlünü fetheden İncir, “8. Derse giderken annemin telefonuyla konuşuyordum, annem bunu görünce bana organ aldı. İnternetten 100 liraya organ aldık. Kendi kendime internette çalıyorum” dedi.Genç yetenek, “1 yıl org çaldım, daha sonra yükselterek dijital piyano aldım.”

Muharrem Can İncir’e destek veren isimlerin ortasında Fazıl Say, Berna Laçin ve Gülsin Onay gibi isimler yer aldı.

İncir’e tam destek veren isimlerden biri de Gülben Ergen oldu. Genç yetenek videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Gülben Ergen, şu notu düştü:

“Kimin hangi cevherlere, hangi değerli, hangi muhteşem niteliklere sahip olduğunu bilmek mümkün mü? Kapınıza kadar gelip hizmet veren kurye kardeşimize bakın. Verdiğiniz, verdiğiniz, vermeyi hesapladığınız ve belki de vazgeçtiğiniz bir bahşişi bile veremediğiniz, hatta içten bir güler yüzle ‘Teşekkür ederim’ bile diyemeyeceğiniz anları bir düşünün. Göründükleri elbisenin altında neyin saklı olduğunu kimse bilmiyor. Dünya markalarını giyince adam olduğunu sanan insanlarla dolu dünyamız. Yetenek giydiğinde değil içinde gizlidir. İnci gibi… Elmas gibi… Bu paylaşım için teşekkürler. Değerli kurye kardeşimizin asıl işini yapabilmesi için her türlü maddi ve manevi desteğe hazırım. Adresini ve telefonunu bulursan bana yaz. Piyano çalmak istiyorsa, hayatındaki ideali bu yöndeyse, yıllardır omuz omuza yürüdüğüm tüm müzisyen dostlarım, dostlarım ve yol arkadaşlarım adına ona destek olmak isterim.

Ünlü şarkıcı Ergen, Muharrem Can İncer’e ulaşmayı başardı. Gülben Ergen’in, “Her türlü maddi ve manevi desteğe hazırım” diyerek İncer’e yaptığı jest içimizi ısıttı.

Bu özel anlardan kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Muharrem, “Bugün Gülben Abla evimize misafir oldu. Annem babamla tanıştı. Bana sürpriz olarak piyanomu getirdi. Odama yerleştirdiler. Bundan sonraki hayat yolculuğumda hedefim çok çalışarak iyi bir müzisyen olmak.1 yıllık piyano eğitimim için Gülben Ablaya ve Dore Müzik’e teşekkür ederim.”

www.instagram.com

Konuyla ilgili niyetiniz nedir? Yorumlara git…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu