Yaşam

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie’nin başrollerini paylaştığı Maria Filminden İlk Kareler Yayınlandı

Haluk Bilginer Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas’ın hayatını anlatan “Maria” filminde Angelina Jolie ile başrolü paylaşıyor. İki başarılı oyuncunun başrolde olduğu Maria filminin setinden ilk kareler yayınlandı.

ÇEKİMLER 8 HAFTA SÜRECEK

Merakla beklenen filmin çekimleri 8 hafta sürecek. çekim Paris Yunanistan, Budapeşte ve Milano’da düzenlenecek. Bilginer filmde Yunanistan doğumlu armatör ve iş adamı Aristoteles Onassis’i canlandırıyor. Çekimleri devam eden filmden fotoğraflar da geldi.

FİLMİN KONUSU

Filmin senaryosunu Peaky Blinders serisiyle de tanınan Steven Knight yazdı. Maria, ünlü sopranonun 1970’li yıllarda Paris’teki yalnızlığının son günlerini konu alacak. New York’ta yaşayan Yunan göçmeni Callas, zamanının en ünlü sopranolarından biriydi ve Aristoteles Onassis’in uzun süreli metresiydi. Jackie Kennedy’nin ikinci kocası Onassis’in kendisiyle evlenmek için onu terk etmesinden sonra Callas önce İtalya’ya, ardından Fransa’ya taşındı. İhanetin etkisinden tam olarak kurtulamayan Callas, 1977 yılında 52 yaşındayken kalp krizinden öldü. Ayrıca Onassis’in, aralarındaki bağ boyunca Callas’a yönelik taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu da gündeme getirildi.

İşte filmden ilk görüntüler…

Kaynak: Magazinkolik / Kültür ve Sanat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul evden eve nakliyat
Eşya depolama
Başa dön tuşu