Ekonomi

ITT Inc. Svanehøj Group’un satın alımını tamamladı

STAMFORD, Conn. – ITT Inc., çeşitli mühendislik bileşenleri üreticisi. (NYSE: ITT) bugün, kriyojenik uygulamalarda uzmanlaşmış denizcilik segmenti pompa tedarikçisi Svanehøj Group A/S’yi satın alma işleminin tamamlandığını duyurdu. İlk olarak 1 Kasım 2023’te açıklanan anlaşma, 12 Ocak 2024’te 300 milyon Euro’luk bir vadeli krediyle (1 $ = 0,92 Euro) finanse edildi. Svanehøj, ITT’nin mühendislik pompaları ve vanalara odaklanan Endüstriyel Proses segmentinin bir modülü olacak. ve servisler.

Derin kuyu gaz kargo pompaları, yakıt pompaları, güç pompaları ve tank inceleme sistemleriyle tanınan Svanehøj, faaliyet gösterdiği dört dikey sektörün üçünde lider konumdadır. Bunlar amonyak, LPG (sıvılaştırılmış petrol gazı) ve LNG (sıvılaştırılmış doğal gaz) pompalarını içerir. Şirket ayrıca satış sonrası hizmet yetenekleri, geniş bir müşteri tabanını sürdürmesi ve üçüncü taraf ekipman bakımı sunmasıyla da tanınıyor.

Geçmişi 1928 yılına kadar uzanan Svanehøj’un yaklaşık 400 vasıflı profesyonelden oluşan işgücü Danimarka, Singapur ve Fransa’da faaliyet göstermektedir. Şirketin 2022 yılı satışları yaklaşık 140 milyon dolar olup, en büyük pazarı Avrupa olup, onu Asya Pasifik, Amerika ve diğer bölgeler takip etmektedir.

Merkezi Stamford, Connecticut’ta bulunan ITT, teknoloji çözümleri ve kritik bileşenleriyle ulaşım, sanayi ve enerji pazarlarına hizmet vermektedir. Şirket 35’ten fazla ülkede faaliyet göstermekte ve yaklaşık 125 ülkede satış yapmaktadır. Bu satın alma, ITT’nin yüksek mühendislik gerektiren endüstriyel proses ekipmanı pazarına yönelik stratejik genişlemesinin bir parçası.

Svanehøj’un entegrasyonunun, ITT’nin denizcilik segmentindeki ürün tekliflerini ve hizmet yeteneklerini, özellikle de düşük emisyonlu ve yeşil yakıt teknolojileri için büyüyen pazarda geliştirmesi bekleniyor. Bu raporda kullanılan bilgiler basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu