Haber

İYİ Parti 3. Olağan Büyük Kurultay’a hazırlanıyor

DÜZGÜN Parti Sözcüsü Kürşat Yavaşlı, partisinin 24 Haziran’da yapılacak 3’üncü Olağan Büyük Kurultayı’nda, “İYİ Parti ailesi, ülkemizin çıkmazdan kurtuluşunu müjdelemek için liderimiz Meral Akşener Hanım’ın etrafında birleşecek” dedi. ve yeni yol haritası.” ifadesini kullandı.??????

Zorlu, yaptığı yazılı açıklamada, GÜZEL Parti Genel Yönetim Kurulu (GİK) toplantısının bugün yapıldığını, seçim sonrası gelişmeler ve yaklaşan ‘Büyük Kongre’ hakkında görüş alışverişinde bulunulduğunu bildirdi.

İYİ Parti’nin 3. Olağan Büyük Kurultayı’nı 24 Haziran 2023 Cumartesi günü Ankara ATO Kongresi’nde gerçekleştireceğini hatırlatan Zorlu, şunları kaydetti:

“İYİ Parti ailesi bu büyük buluşmada liderimiz Meral Akşener Hanım’ın etrafında birleşerek ülkemizin çıkmazdan kurtuluşunu ve yeni yol haritasını müjdeleyecektir. Bu süreçte dimdik ve tüm varlığımızla dimdik duracağız.” bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara, bize tuzaklar kuranlara ve kişisel çıkarlarını gözetenlere karşı örgütler.

Unutulmamalıdır ki birçok olumsuzluğa, elektrik kesintilerine, hakaret ve tehditlere karşı dik durarak günümüze kadar gelen cesur hareketin ‘Ben’ değil, ‘Biz’ olmanın adresi olduğu unutulmamalıdır. UYGUN Parti tüm üyeleriyle birlikte Türkiye’nin umudu, milletin sesi olan Genel Önderimiz Meral Akşener liderliğinde iktidar hedefine daha güçlü adımlarla ilerleyecektir.

beylikduzuajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu