Teknoloji

Jahrein ve Pinpanda Arasında Siyasi Gündem Geliyor

Yüreğimizi yakan felaketin üzerinden tam bir ay geçti Türkiye, Millet İttifakı’nın belirleyeceği adayını günlerce tartıştı. 6 Mart akşamı Resmi açıklamada bu adayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğu açıklandı. Adayın adı kadar beklenen bir diğer şey de siyasi tartışmaların sosyal medyayı hareketlendirecek olmasıydı.

Bu karışıklık, bir zamanlar dostluktan tanıdığımız iki isim Tuna Akşen (Pintipanda)Ve Ahmet Sonuç (Cahreyn) ortasında gerçekleşti. İkili daha önce ‘yerli oyun’ pazarlamasıyla gündem olan Erzurum maçı nedeniyle karşı karşıya gelmişti ancak bu tartışma kısa sürede sonuçlandı.

İki değerli yayınevinin ortasında Erzurum gerilimi; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YouTube kanalında yayınlanan bir videoya Jahrein’den gelen tepki alevlendi:

Bu yansımanın ardından CHP’nin kendisine ulaştığını söyleyen Jahreyn, verilen bilgileri yayınlayarak tartışmayı kapattı. Ancak o dönemde ilk tepkisini eleştiren Pintipanda’yı Twitter’da engellemiş; ayrıca sebep “Kişisel rahatsızlığından dolayı bir kez bile aramıyor” açıklandığı gibi İkilinin ortasında yaşanan bu gerilim kısa süre sonra çözüldü.

Yayıncılar bu kez Twitter üzerinden değil, eş zamanlı canlı yayınlarla izleyicilerine seslenirken tartışmaya başladı:

Pintipanda, yaptığı yayında Jahrein’in siyasi gündemle ilgili tutarsız davranışlar sergilediğini savundu:

Pintipanda, bu eleştirilere yanıt olarak yayın sırasında Jahrein’in yanıtını klip olarak paylaştı. Bu sayede her iki isim de muhtemelen şimdiye kadar birbirlerine karşı en sert çıkışı yapmış oldu:

“Şimdi o **** d**** diyeceğim, o*********** çünkü. Siyasi partilerden falan faydalandığımı iddia ediyor. O ******* söylüyorum, gözlerinin içine bakıyorum. Bir kuruş kazandığımı kanıtlarsa intihar ederim, kendimi öldürürüm. Kanıtlayamıyorsanız, aynısını yapın.”

Bu tartışmalar sırasında Jahrein, ülkedeki siyasi gündem konusunda sessiz kaldığını şu sözlerle açıkladı:

Pintipanda, Jahrein’in sessizliğe gömülmesinin ardından barışçıl bir şekilde kendi yayınını kapattığını duyurdu:

Eşit “Geri adım attığını söyleyen ve konuyu tatlılaştırmaya çalışan takipçilerine de Jahrein tepki gösterdi”Sakinleşmeye çalıştığını söyledi.

Son olarak Pintipanda, “etkilediğiniz gençlere umut aşılamak” için bir davetle bitirdi.

Bu davetin ardından Jahrein rastgele bir cevap vermedi. Ancak ikilinin ortasında çıkan tartışmalar bir an önce sona erdi ve olaylar yaşandı. yeniden bağlanmakGelecek günlerin geri gelmesini diliyor ve diliyoruz:

haber-yavuzeli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu