Haber

Medvedev: “Ülkemize yönelik tehditleri mümkün olduğu kadar, hatta Polonya sınırına kadar geri püskürtmeliyiz”

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Rusya-Ukrayna savaşının birinci yıldönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, “Ülkemize yönelik tehditleri mümkün olduğu kadar Polonya sınırına kadar geri püskürtmeliyiz.”

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Ukrayna-Rusya savaşının birinci yıldönümünde sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Medvedev, “Özel askeri harekât başlayalı bir yıl oldu. Askerlerimiz topraklarımızda düzeni, barışı ve adaleti tesis edeli, halkımızı koruyup Nazizm’in köklerini temizleyeli bir yıl oldu. Onlar bizim kahramanlarımız. Bütün ülke. cepheye gereken her şeyi sağlayarak onlara yardımcı oluyor. Zafer elde edilecek. “Bunun bir an önce olmasını hepimiz istiyoruz. O gün gelecek. Topraklarımızı geri alacağız. Soykırım ve bombardıman yıllarında acı çeken insanlarımızı güvenle koruyacağız” dedi.

“Ülkemize yönelik tehditleri olabildiğince, hatta Polonya sınırına kadar itmeliyiz.”

Medvedev, savaşı kazanarak Kiev’i müzakere masasına oturtacaklarını vurgulayarak, “Bundan sonra sıra müzakerelere gelecek. Müzakerelerin zor ve gergin geçeceğine eminim. Düşmanımız, savaşın resmi tarafıdır. Müzakereler ama cumhurbaşkanı farklı.Hala yaşıyor olsa bile kararlar Zelensky veya temsilcileri tarafından alınmayacak.Karar Kiev’de verilecek.Ukrayna’ya silah sağlayanlar ve okyanusun ötesindekiler tarafından verilecek. Ukrayna ekonomisini ayakta tutmak için para tahsis edin” dedi ve Rusya’nın baş düşmanının amacının Rusya’yı olabildiğince zayıflatmak olduğunu da sözlerine ekledi. Mevdedev, “Bu nedenle çatışmayı bitirmekle ilgilenmiyorlar. Ama er ya da geç bunu yapacaklar ve o zaman bir anlaşma olacak” dedi. olduğunu savundu. Medvedev, “Özel askeri harekatın tüm hedeflerine ulaşması bu nedenle çok önemli. Ülkemize yönelik tehditleri mümkün olduğu kadar, hatta Polonya sınırına kadar geri püskürtmeliyiz. Neo-Nazizm’i yok etmeliyiz. .” – MOSKOVA

ayranciajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu