Haber

Fenerbahçe taraftarı bunu da gördü! Galatasaray 32 yıl sonra bir ilke imza atarak derbiyi kazandı

Süper Lig’in 37. haftasında şampiyon Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Aslan, şampiyon olarak çıktığı derbide ezeli rakibini farklı bir şekilde mağlup etti. Nicolo Zaniolo 2 şık golle maça damgasını vurdu.

32 YIL SONRA BİR İLK

Galatasaray, 32 yıl sonra ilk kez Fenerbahçe’yi hem içeride hem de dışarıda yenerek tarihe geçen bir istatistiğe imza attı.

ZANIOLO PERDEYİ AÇTI

Maçta gol perdesini Nicolo Zaniolo açtı. 28. dakikada Barış Alper Yılmaz’ın bulduğu topta savunma arkasına sarkan Zaniolo, sert vuruşuyla ağları uçurdu.

ICARDI SKORU 2-0’A ÇIKARDI

Galatasaray 72. dakikada yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin golüyle skoru 2-0’a getirdi. Köşe vuruşunda önüne düşen topa sol ayağıyla vuran Icardi, Fenerbahçe’yi yine boş geçmedi. Mauro Icardi, Galatasaray tarihinde üst üste 8 lig maçında gol atan ilk futbolcu oldu.

ZANIOLO YİNE SAHNEDE

Aslan, 79’da Nicolo Zaniolo ile skoru 3-0 yaptı. Uzun süre topla buluşan İtalyan yıldız, ceza sahası dışından mükemmel bir şutla İrfan Can Eğribayat’ı avladı. 23 yaşındaki futbolcu derbide 2 golle yıldız oldu. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve şampiyon Galatasaray derbiyi 3-0’lık skorla kazandı.

huyuk-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu