Haber

MSK Basketbol, ​​Karşıkaya’yı İzmir’e mağlup etti

Manisa (İGFA) – Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya MSK takımı hızlı başladı ve üstünlüğünü koruyarak tüm setleri önde kapattı. İlk çeyreği 31-21 önde geçen Carettalar, devre arasına da 47-44 üstünlükle girdi. Üçüncü çeyreği 62-60’lık skorla tamamlayan MSK takımı, başarılı performansını maç sonucuna da yansıtarak rakibini 82-76 mağlup ederek İzmir’e gönderdi.

SEVİM: “YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Maçın sonucunu değerlendiren Baş Antrenör Can Sevim, “Bu ligde artık kolay maç yok, bunu bir kez daha idrak etmemiz gerekiyor. Birkaç haftadır maçlara kötü başladık. Bu hafta maça çok iyi başladık ama ikinci periyotta maalesef bunu devam ettiremedik. Berkay’ın yokluğunda Burak’ın gücü ve oyun anlayışı bizim için çok değerliydi. Onun liderliğiyle özellikle son periyotta maçı istediğimiz noktada tutmayı başardık. Bizim için önemli bir zafer. Yolumuza devam ediyoruz. “Bundan sonra maç kaydetmeden devam etmek istiyoruz” dedi.

“MSK TARAFTARLARININ BİZİMLE BU MÜCADELEDE OLMASINI İSTİYORUZ”

MSK taraftarlarına seslenen Sevim, “Bu oyun, en azından bu çaba; Hiç mi yanlış algımız yok? 18 top kaybımız oldu. Yapmamalıyız. Bunlara daha çok dikkat edeceğiz. Ancak ellerinden geleni yapan bu oyuncular, Süper Lig’e çıkmak için Euroleauge kadrolarını, Eurocup takımlarını buraya getirdiler; Efes’i, F.Bahçe’yi, Beşiktaş’ı, Galatasaray’ı ve diğer tüm değerli kulüpleri MSK taraftarıyla buluşturmak istiyor. Bunun için çabalıyoruz. MSK taraftarlarının da bu çabamıza katılmasını istiyoruz. Salonumuzun her zaman yüzde 100 dolu olmasını, gücümüzün yüksek olmasını istiyoruz. Bu enerjiyi ve desteği her zaman bekliyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu