Haber

Al Sancak generalinden ortalığı sarsacak açıklama! Televizyon tarihinde bir ilk

TRT1’de iddialı bir çıkış yapan ve ilk bölümünden itibaren beğeniyle izlenen Al Sancak dizisinin usta oyuncusu Cem Kurtoğlu bomba açıklamalarda bulundu. Üstlendiği ‘General Sacit Korkmaz’ karakteriyle ilgi odağı haline gelen ve kısa sürede seyircilerin gönlünde taht kuran Cem Kurtoğlu, yerini tartışmacı sözlere bıraktı.

Performansıyla ekrandakileri kendine hayran bırakan Cem Kurtoğlu, rol aldığı Al Sancak dizisinin televizyon tarihinde bir ilk olduğunun altını çizdi. Öte yandan canlandırdığı karakterin özelliklerini detaylı bir şekilde anlatan Cem Kurtoğlu, Al Sancak projesi seyircisinin ilgisini çekecek ifadeler kullandı.

“Sacit; sert huylu, babacan ve değerli bir komutan”

Al Sancak’ın yönettiği Sacit, usta oyuncu Cem Kurtoğlu karakteri hakkında “Tümgeneral Sacit Korkmaz; Sert mizacının arkasında baba şefkati olan, ekibine her zaman varlığını hissettiren bir komutan. Takımına her zaman destek olan, savunan ve güç veren bir komutandır. Oğullarını ameliyata gönderirken yüreği daralır, ağırlığı altında ezilir ama belli etmez. Soğuğun kötüsünü, sıcağın kötüsünü, barut kokusunu, çatışmayı, sıkışıp kalmışlığı, acıyı, azabı çok iyi bilir. O; Takımı ayakta tutan, ayakta tutan, bu göreve atanan en nitelikli kişidir. Her işçi emrinde çalışmaktan onur duyar.” şeklinde konuştu.

“Askerlerin hayatını ve davranışlarını biliyorum”

Al Sancak dizisinde Özel Kuvvetler Komutanı Sacit Korkmaz’ı canlandıran Cem Kurtoğlu, karakteri için hazırlık aşamasında. “Birçok yüksek rütbeli asker tanıdığım ve arkadaşlarım olduğu için askerlerin yaşamını ve davranışlarını biliyorum. Görüşlerimi karakter analizi ile birleştirerek çalışmalarımı sürdürüyorum.” sözleriyle konuştu.

“Al Sancak projesi bir ilke imza attı”

Öncelikle dizimiz Türk televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştirmiştir. Kırmızı bayrak; TSK’nın bugünkü gücünü hem ülkemiz insanına hem de tüm dünyaya anlatım diliyle anlatıyor. Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde böyle bir projenin son derece gerekli ve değerli olduğuna inanıyorum. Ülkem için değerli bir karakteri böyle bir projede hayata geçirmeye çalışmaktan hem büyük mutluluk hem de gurur duyuyorum.



bekilli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu